Participa en enquesta per establir les bases dels plans d’acció en Justícia Oberta (Open Judiciary)

Participa amb la teva resposta a una molt breu enquesta de Justícia Oberta (Open Judiciary).

Enquesta accessible online des del lloc de Stanford Law School, CGC, aquí. Disponible en xinés, castellà i anglès. Oberta solament fins el 15 de novembre de 2015.

Hola a tots i totes des de Mèxic, a on participo en tres sessions de la Cimera Mundial de la Aliança pel Govern Obert. A l’àrea de Justícia Oberta, amb la Stanford Law School, CGC, com a continuació d’aquesta sessió, estem treballant en les bases del que podrien ser els plans d’acció dels Estats a l’àmbit de l’obertura de la justícia i, per aquesta raó, hem fet una molt breu enquesta internacional, que pugui recollir la opinió tant de professionals del Dret (jutges, funcionaris,… operadors jurídics) com de ciutadans, en relació amb l’àmbit de la Justícia Oberta. La enquesta no us requerirà més de tres minuts, i pot donar informació de gran interès per a les tasques que estem portant a terme.

La enquesta està disponible en Xinés, Castellà i Anglès. Es podrà contestar fins el dia 15 de novembre de 2015, data en que la tancarem. Si t’interessa l’àmbit de la justícia, no deixis de contestar; no requerirà més de tres minuts i la teva participació és fonamental.

Participa i ajuda’ns a fer-ne difusió!!!. Podeu accedir a la enquesta des de aquest link.

Moltes gràcies i salutacions,

Carlos


Original: https://estratic.wordpress.com/2015/10/28/participa-en-enquesta-per-establir-les-bases-dels-plans-daccio-en-justicia-oberta-open-judiciary/
por: El Blog de Estratic
Publicado: October 28, 2015, 11:51 am

0 Comentarios

Contesta

Licencia Creative Commons Red Social NovaGob, (cc) 2020.

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account